Wednesday, October 27, 2010

Power Puff Girls Figurine Cake






yg kakak main2...yg adik awat merajuk tuuu...kakak tak ksik main samer la tu....cam anak2 aku jugak..3-3 pompuan..yg adik slalu merrajuk gitu...heheehh




byk proses nye kalau nak buat kek2 figurine ni ye...so pls book early...kalau last min mmg tak sempat....


Oder dr Afiza fr BNM..on behalf kakaknya...masa terima oder ni..mmg ku tak boleh nak amik dah...so gamble2 dulu sms fiza kater dah penoh...selalunye customer ku kalo dah tau last menet die akan kater...kak...sy gamble jer ni...cuba nasib...kot2 akak bleh selitkan oder saye.....tp skang ni aku plak yg dah terikut2....cuba nasib la....bg tau penoh...kalo die menangih2 kang....aku amik ler...ehhehe....

actually aku sgt2 sare beruntung..bertuah..rezki Allah Taala ...tapi kalau dah betul2 tak boleh..penoh sgt...takut tak terbuat..kalo tak siap..lagi nayo kan...

lepas jer ku sms Fiza..terus Fiza call...akakkkk...tak boleh ker???...hehehe...nak jawab pon takuttt...hehehe

tapi kek yg Fiza nak tu...menarik la sungguh....nak beno buat....tapi mmg penoh....tapi Fiza ni very the senang....boleh ikut biler ku senang lg...so kami diskass baik2...yg memuaskan hati dua2 pihak....

alhamdulillah....siap akhirnya...

special thanx to Mr chep..yg buat sumer figurine2 tu...aku???? aku buat tang lampu tido, lilin ngan plat namer tu jer...hahahha...senang kan??

TQVM Fiza & kakak...bg kepercayaan yg penoh pd team MyPu3....tqsm.....harap puas hati ye..

1 comment:

  1. zai... ko kalo yg bab2 tido ni, pandey je kan..

    ReplyDelete